• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Brievenbuspakket gratis verzending vanaf €35,-
  • Lage verzendkosten
  • Met liefde gemaakt

De website voor super leuke muur/raamstickers, bedrukte kleding voor ondernemers en leuke dames en heren bovenkleding. Ik hoop dat je alles kunt vinden wat je zoekt. Heb je zelf leuke ideeën dan mag je me altijd vrijblijvend een e-mail sturen en wie weet kan ik nog meer voor je betekenen.

 

Over ons.

 

Ik ben Melissa, ben 32 jaar oud en ben geboren en woon nog steeds in IJmuiden. Deze winkel is begonnen als een hobby/droom die in april 2019 in werkelijkheid werd. Ik ben onwijs trots en doe hard me best om te zorgen dat de webwinkel een succes wordt. Uiteraard lukt dit niet zonder jullie! Voor persoonlijke items kan je me altijd e-mailen of bellen. Ook voor vragen sta ik altijd ter beschikking. 

Veel winkelplezier!

Liefs Melissa

 

Werkkleding bedrukken en logo's ontwerpen zijn ook een mogelijkheid, voor de werkkleding geldt alleen dat ik het logo in pdf vorm nodig heb om jouw werkkleding te bedrukken.

Al onze kleding is gemaakt van 100% Katoen.

Alle stickers hebben een levertijd van 1-5 werkdagen .

 

Alle full colour stickers hebben een levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

 

Bij kleding houdt rekening met een verzendtijd van 1-10 werkdagen. Dit ivm. besteltijd, voorraad en productietijd.

 

Als u geïnteresseerd bent in meerdere afname van een product laat mij dit dan via de e-mail weten dan kunt u een vrijblijvend een aangepaste offerte krijgen.

Mail dan naar info@melissasdesigns.nl